THE GREATEST GUIDE TO پمپ سانتریفیوژی

The Greatest Guide To پمپ سانتریفیوژی

The Greatest Guide To پمپ سانتریفیوژی

Blog Article

به این پمپ های معمولا پمپ اسید شویی پکیج نیز گفته میشود . برای کسب اطلاعات بیشتر و قیمت پمپ اسید شویی پکیج و دیگر سایزهای پمپ های اسیدی از طریق شماره های های مختلف تماس و یا از طریق چت آنلاین در پایین همین صفحه با ما در تماس باشید

همچنین مقدار آمپر موتور و میزان لرزش با ابزار دقیق مورد بررسی قرار می-گیرد.

تنش‌های خستگی اعمال شده در سطوح اتصال پره‌ها به صفحه‌ی جلویی و پشتی استفاده از آن را محدود می‌نماید.

همیشه فعال Important cookies are Definitely essential for the website to operate appropriately. These cookies guarantee simple functionalities and security features of the web site, anonymously.

پمپ اسیدشویی صنعتی یک نوع دیگر از پمپ های صنعتی میباشد که با اسم های پمپ ضد اسید ، پمپ پلیمری یا تفلونی نیز نامیده میشود که از دسته ی پمپ های سانتریفیوژ به حساب آمده و به دلیل کاربرد آن در انواع صنایع و فعالیت ها برندهای مختلفی آن را تولید میکند . 

در نتیجه کاربرد این پمپ ها بسیار گسترده بوده و نقش مهمی در کیفیت خروجی صنایع مختلف دارند. از مهم ترین کاربردهای دوزینگ پمپ می توان به موارد زیر اشاره نمود:

قبل از استفاده از پمپ ابتدا از نبود نشتی در اتصالات مطمئن می شویم. در هنگام نصب لوله های ورودی و خروجی از لوله های نرم لاستیکی که قابلیت آب بندی با سیال پمپ شده را دارد، استفاده می کنیم.

آبتین صنعت

محمد عمودی گفت: فروردین ۲۲, ۱۴۰۲ در ۹:۵۵ ق.ظ با سلام، یه سوال داشتم از خدمتتون ، این پمپ ها جهت انتقال سیال اسید ۹۰ درصد مناسبه؟ میخوام حداقل ۵ بار فشار را ساپورت کنه !

برای تهیه مکانیکال سیل، کفی، پروانه و دیگر لوازم یدکی با ما تماس بگیرید

این اجزاء معمولاً از موادی مانند لاستیک یا تفلون ساخته می‌شوند و باید به دقت انتخاب شوند تا با مایعات اسیدی سازگار باشند.  

در این پروانه‌ها، نیروی گریز از مرکز برای تولید فشار دخالتی ندارد. جریان در جهت محور وارد، و در همان جهت خارج می‌شود و در مواردی که دبی بالا و پایین نیاز باشد از این نوع پروانه می‌توان here استفاده کرد.

دیگر مشکلی که معمولا در این مورد پیش خواهد آمد کمبود و در مواقعی موجود نبودن کامل لوازم یدکی پمپ اسید شویی ایتالیایی می باشد .

این پمپ‌ها به عنوان یک ابزار حیاتی در صنایع دارویی و غذایی، رنگ‌سازی، رسوب‌زدایی، اوپراتور و کندانسور مورد استفاده قرار می‌گیرند.

Report this page